Tigers – Beavers előzetes

írása meccsek témában -

A vasárnapi debreceni duplafejű beharangozója a Beavers honlapján jelent meg.

Ki tudja már hányadik alkalommal kezd bele új csapat építésébe Bánkuti Mihály, egy azonban sohasem változik: fiatalokkal a végső cél felé. Vasárnap dupla mérkőzés vár a Hódmezővásárhely Beaversre egy aránylag sötét ló ellen.

A Tigrisek nem kis dolgot tettek le az asztalra, tavaly megnyerték a Little League legmagasabb korosztályának bajnokságát, és ők adták a legjobb utánpótlás játékost, Balaskó Ákost Magyarországnak. Idén kibővült a keret Bánkutival és egy végleges visszatérővel, Szilágyi Dániellel. Misibá mikepércsi NB III-as bajnokcsapatából csak Balaskó és Kovács Kristóf tart tovább a mesterrel, a keret döntő többsége maradt a Black Soxnál. Ebben a csapatban minden benne van, a végelszámolásnál akár az első négyben is végezhetnek, a tehetség ott van, legnagyobb ellenfelük jelenleg a túl fiatalnak tűnő keret.

130420-hbedet

Egy hete hatásos kis erődemonstrációt tartottak, Jászberényből hozták el a győzelmet, méghozzá nem is akárhogy, mindössze 7 inningre volt szükségük a sikerhez (16:4).

A forduló további NB II-es mérkőzései:

Jászberény (0-1) – CrossRoad Angels (1-0):

Folytatja keleti túráját az Angels, a mikepércsi győzelem után keményebb ellenfél következik. A Jászberénynek már most egy 6 pontos meccset kell játszania, szenvedve, de valószínűleg behúzzák a hétvége egyetlen nem duplameccses bajnokiját.

A.E. 424 (0-1) – Érd (0-1) DUPLA:

Az Érd túl van a legnehezebb ellenfelen (Nagykanizsa), ahogy az várható volt rendesen ki is kaptak, a keretük azonban jóval erősebb, nem hibázhatnak a 424 ellen.

Astros (1-0) – Mikepércs (0-1) DUPLA:

Egy ide, egy oda?

Nagykanizsa (1-0) – Nemesvámos (1-0) DUPLA:

Ó jaj, megint mekkora különbség van itt kérem szépen, pedig két remek csapat találkozik vasárnap. Talán az egyik meccsen 20 ponton belül maradhat a Nemesvámos… Talán.

Pályán a fiatalok is! A Little League Senior bajnokságban egyetlen mérkőzést rendeznek a hétvégén, szombaton a Jánossomorja otthonában vendégeskedik a Beavers. A Rascalsnak ez 2013-as bemutatkozása, reméljük a vásárhelyiek sikeresen befoltozták a múlt heti játékon látott hiányosságokat, csak így lehet esély egy szoros csatára a bajnokesélyes otthonában.

Little League Senior, 2. forduló, április 20.

Jánossomorja Rascals (0-0) – Hódmezővásárhely Beavers (0-1) 11 és 14 óra (DUPLA)

+++

Pires előző cikkei voltak:

A győzelem kapujából kellett visszafordulni

Astros – Beavers előzetes

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.