Baseball TOTÓ

írása hírek témában -

baseball totó A héten tesztelési céllal elindul a totójáték a baseballfan.hu oldalon. Megy már a regisztráció és a tippelés, igaz csak tesztfázisban. Ez annyit jelent, hogy aki ezen a héten regisztrál és játszik, annak az eredményei a jövő héten törlődni fognak, akkor indul majd csak az éles menet. A játék egyszerű, regisztrálni kell, aztán megtippelni az aktuális heti meccseket. A pontozás módját a belépéskor láthatjátok. Minden meccsre hétfő 0:00 órától a meccset megelőző nap 24:00 óráig lehet tippelni. A tippjeiteket a hét folyamán módosíthatjátok, mindig a legutolsó tipp az aktuális.

A jövő hét elején aztán kiértékelem a tippeket, tesztelési célból. Ekkor kérem majd a segítséteket, le kéne ellenőrizni majd, hogy mindeki a megfelelő pontszámot kapta-e. Amennyiben rendben lemegy a tesztforduló, és sikerül kijavítanom a hibákat, jövő héttől élesben indul a játék. A pontjaitokat törölni fogom, a regisztráció megmarad, nem kell majd megismételnetek. A hét folyamán, illetve majd folyamatosan tervezem az oldal bővítését a legkülönfélébb statisztikákkal, információkkal, ezügyben várom az építő jellegű kritikákat, tanácsokat. Jó játékot mindenkinek, és elnézést a kezdeti hibákért, pontatlanságokért, reményeim szerint idővel majd egyre csinosodik, szépül a baseball TOTÓ.

Javaslatokat a kgabesz[kukacos]mora.u-szeged.hu címre várok! Dicséreteket ide kommentbe, hibalistát csak a mail-címemre :)

8 hozzászólás ehhez “Baseball TOTÓ

 1. Brecsi

  Tippelésnél már kiír nekem eredményeket, pedig én még nem is tippeltem…
  A statisztika opciónál autómatikusan kijelentkezik, újra belépve tudok csak tovább nézelődni.

 2. gabesz

  na tessék, korai volt a publikálás :)
  a hibákat inkáb mailben kérem, hogy ne csináljunk negatív reklámot itt a blogon :)
  ide csak a pozitív visszajelzéseket várom :)))

 3. gabesz

  úgy tervezem, hogy mindenre egyben lehet tippelni, de lesz majd tabella a ligákra külön, tehát ha úgy gondolod, akkor tippelj csak a softballos meccsekre, és így majd azon a tabellán leszel csak rangsorolva
  de egyenlőre a hibák javítása a fő cél, aztán majd fejlesztek is :)

 4. gabesz

  a Brecsi által jelzett hibákat javítottam (legalábbis remélem)
  az viszont előfordulhat, hogy a hiba miatt összekeveredtek a mai tippek kicsit, nézzétek meg légyszíves a tippjeiteket

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.